Manavgat Yangını : Iiwxwitr0khcnm - Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Manavgat Yangını : Iiwxwitr0khcnm - Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı: Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yeniköy, saraçlı, hacaliköy ve tepeköy'de meydana gelen yangınların tamamının ortak noktası.

Manavgat 'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Mrzfjmylfgl Em
Mrzfjmylfgl Em from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Edinilen bilgiye göre, manavgat'ın sarılar mahallesi'ndeki orman alanda yangın çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. 11 ağustos 2019 pazar 17:17.

M Cguy3lwfpvnm
M Cguy3lwfpvnm from haberbank.xyz
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Orman genel müdürlüğü'ne bağlı amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale çalışması başlatıldı. Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı: Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Manavgat'ta son 3 gün içerisinde sorgun çamlığındaki yangınla birlikte 6 adet orman yangını meydana geldi. Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı: Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde aynı saatlerde çıkar dört ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Edinilen bilgiye göre, manavgat'ın sarılar mahallesi'ndeki orman alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Ncjj Xefb4drsm
Ncjj Xefb4drsm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Edinilen bilgiye göre, manavgat'ın sarılar mahallesi'ndeki orman alanda yangın çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde aynı saatlerde çıkar dört ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, manavgat'ın sarılar mahallesi'ndeki orman alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını büyümeden kontrol altına alındı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook